fbpx

Barselona udgiver ny single og annoncerer i samme ombæring nyt album

Foto: Bobby Mandrup

Den danske popduo Barselona er ude med storladet single – en hyldest til hjemstavnen.

Barselona har taget Danmark med storm. På rekordtid har de spillet adskillige koncerter på store danske spillesteder samt høstet et hav af musiknomineringer. For snart tre år siden udkom makkerparrets debut-EP, Drengepop, og de er nu ved at være klar med opfølgeren dertil. Deres progressive popmusik blev hurtigt populært, og lige siden er det ikke gået stille for sig.

Nu er den succesrige duo ude med singlen “Landsby” og annoncerer samtidig nyt album med titlen 1 Dag Er Vi 1 Minde. “Landsby” handler om det kvarter, man kommer fra, og et tema om livets forgængelighed tegner sig efterhånden som værende omdrejningspunkt for de unge drenge. Også albummets titel 1 Dag Er Vi 1 Minde, som også har lagt navn til førstesinglen derfra, og tidligere sange såsom “Vi Er Her Ikke For Evigt, Men Vi Er Her Lidt Endnu” indbefatter ambivalente følelser om mødet med minderne.

Albummet 1 Dag Er Vi 1 Minde står til at udkomme d. 18 september, og du kan lytte til den spritnye single nu.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com