fbpx

Drømmer du om en karriere inden for musikbranchen?

Foto: Stock

Drømmer du om en karriere inden for musikbranchen, eller ønsker du at få mere viden omkring branchen? Innovative Music Management er Nordens største musikbrancheforløb, og der er nu åbent for tilmelding.

Innovative Music Management er for dig, der har lyst til at vide mere om en branche, som har ry for at være en lukket fest. Det handler om at have det rette netværk og et skudsikkert CV for at komme i betragtning. Innovative Music Management er et brancheforløb, som bygger bro mellem branchefolk og kommende nye ansigter. Brancheforløbet er skabt med henblik på at udvikle kompetencer og skabe et netværk inden for musikbranchen.

Hvad er Innovative Music Management?

Innovative Music Management er Nordens største musikbrancheforløb. Det er et læringsforløb, hvor både teori og praksis kobles sammen, så man har mulighed for at gå i dybden og for alvor udvide sin viden og udvikle sine kompetencer. På forløbet lærer du om de ting, der foregår bag scenen og det arbejde, der ligger bag at arbejde med music management.

Hvad bliver der undervist i?

På Innovative Music Management undervises der i alt fra projektledelse til forretningsforståelse, SoMe/PR og konceptudvikling. Forløbets undervisere er udelukkende branchefolk, som kommer med den nyeste viden inden for deres felt for at sikre en høj kvalitet og relevans. Forløbet er fordelt ud på syv moduler, hvoraf hvert modul har et særligt fokus på et aspekt fra musikbrancen. Meget af undervisningen er casebaseret, hvoraf du opnår endnu bedre føling. Efter endt forløb vil du have et bredt kendskab til musikbranchen, have et udvidet netværk og kufferten fuld af ny viden og kompetencer, som du måske ikke lige havde forinden.

Da Innovative Music Management gerne vil opretholde sit høje niveau, er der et begrænset antal pladser på forløbet. Det gør, at man kan gå mere i dybden med den viden, man får – samt få en tættere relation med sine medkursister. Tidligere kursist, Nikolai Anker er nu blevet daglig manager hos MOVE, hvor han efterhånden har signet en masse spændende artister, hvilket vi synes er mega sejt gået. Så hvis du gerne vil opnå en større viden inden for branchen, kan du nu søge om en plads på Innovative Music Management lige her.

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com