fbpx

Færørske Eivør udgiver ny single og musikvideo

Foto: Eivør // Sigga Ella

Eivør inviterer dig ind i et folktronica-univers, der på nogle måder kan give mindelser til Björk. Nu er hun ude med mere musik og tilhørende flot nostalgisk musikvideo. Tidligere i år annoncerede hun nyt album og Europa-tour.

Den færørske sangerinde med det fulde navn Eivør Pálsdóttir er tilbage med ny musik. “Let It Come” er den tredje sang, der er afsløret fra Eivørs kommende album SEGL, der udkommer den 18. september. Derudover har hun udgivet en flot musikvideo i sort/hvid retrostil. Eivør er også kendt for at have lavet musik til store blockbusters såsom Game of Thrones og Homeland.

“Let It Come” er et dybfølt elektronisk indepop-nummer, hvor Eivørs stærke og dramatiske vokal akkompagneres af synthflader og knitrende lyde. Her på redaktionen venter vi i spændning på hendes nye album, der tegner lovende efter hendes tre nye singler. Se og hør hendes flotte nye single og musikvideo i linket nedenfor:

Eivør – “Let It Come” from Einar Egils on Vimeo.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com