fbpx

Giv humøret et løft med DEATH MACHINEs nye single “UP”

Foto: Jess Bang

Gør dine ører klar til finurlig indie-rock med et lille twist af Ginuwine.

Der er ikke meget dødsmaskine over DEATH MACHINE. Der er snarre tale om en dansemaskine – i hvert fald på deres seneste single “UP”. Man skulle tro, at DEATH MACHINE var en negativ ting, men ifølge frontmanden Jesper kommer navnet fra projektets spæde start, hvor han havde brug for at distancere musikken lidt fra sig selv, da sangene var og er meget personlige.

Sangen handler i høj grad om frygten for ikke at slå til og er en direkte fortolkning af Jespers sceneskræk. Det er en sang fyldt med længsel efter succes og lykke; alle de ting vi føler, vi har potentiale til at udrette men alligevel aldrig får gjort noget ved, men nu er det tid til, at der skal ske noget.

Hvis alt det lyder som noget, du kan se dig selv i, kan du lytte til “UP” lige her og måske blive inspireret til at følge dine drømme.

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com