fbpx

Himmelrum udsender svimlende single

Foto: Malte Ivarsson

Himmelrum er ude men en ny single, der skaber et sammensurium af lydlige indtryk.

Himmelrum er en dansk kvartet og et af de nye skud på stammen i den danske musikundergrund. Nu er de ude med deres første single “Kære Blå, sender sonar!” forud for deres kommende album, der rammer gaden til oktober. Bandet spiller farverig rockmusik – en sammensmeltning af indie, post-rock, shoegaze og krautrock.

På “Kære Blå, sender sonar!” præsenterer de et virvar af lydindtryk, der kombinerer det nordiske med mere orientalske lydelementer i et lydbillede bestående af guitar, trompet, trommer og synths samt de dansksprogede vokaler.

Himmelrum skulle have spillet på Roskilde Festival i år, men kan opleves live til UHØRT Festival lørdag den 5. september og til albumrelease-koncert på Alice CPH den 9. oktober.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com