fbpx

Kara Moon spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten i Odense

foto: Jesper Karmark

UHØRT-akutelle Kara Moon lægger vejen forbi Odense, når Bands of Tomorrows Uimodståelige for første gang nogensinde afholdes på Posten i Odense.

Vi er glade for at kunne præsentere Kara Moon, som spiller til Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten! Kara Moons musikalske univers er en symbiose af blød pop og elektroniske beats. Kvinden bag artisten er Josefine Skov, som er uddannet lyddesigner og producerer sit materiale selv. Om sin lyd fortæller Josefine Skov:

Kara Moon lukker dig ind i et drømmende univers af silkebløde popmelodier og smadrede elektroniske beats. De smelter sammen til en masse mørke synthesizers, pulserende rytmer og forførende vokal.

Vi har tidligere skrevet om Kara Moon og hendes single “Sky”, som vi var svært begejstrede for, hvorfor vi glæder os til at kunne byde hende velkommen på Posten i Odense til september!

Bands of Tomorrows Uimodståelige på Posten finder sted lørdag den 12. september, hvor musikken starter kl 21.00. Du kan finde flere informationer på begivenheden her, hvor vi ligeledes annoncerer det andet navn, som samme aften vil spille Posten op.

Lyt til nummeret “Insensitive”, som også har været med i DR3 serien Doggystyle.

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com