fbpx

Katrine Stochholm er ude med singlen til din regnfulde fredag

Foto: Michell Boysen

Kom med ind i et tumultarisk og poetisk univers på Katrines Stockholms nye single “Uvejr” i et mere elektronisk lydlandskab.

Katrine Stochholm – medstifter af den eksperimenterende musikgruppe Under Byen – er ude med singlen “Uvejr”, der byder på en mere eksplosiv elektronisk lyd. Den dansksprogede sangerinde solodebuterede for fire år siden med “Danser til Radio”, som blandt andet blev udnævnt til en af de fem bedste danske udgivelser på Dagbladet Information.

“Uvejr” er et billedskabende værk. Det tryk, som ofte opstår lige inden tordenvejr, beskriver de usagte ting og følelser, som kan ophobe sig indeni og pludselig ikke kan holdes inde længere. Lydligt skaber det et intens og bombastisk udtryk. Det er et spændende og avant garde projekt, soloartisten er i gang med, og det skal blive interesant at følge med i, hvordan det udvikler sig.

Lyt til den nye single passende til vejret herunder.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com