fbpx

Luca Stereo er klar med ny fredagsbasker

Foto: Rasmus Weng

Luca Stereos nye single er intens in-your-face pop tilsat et drys hiphop. Et godt nummer at starte din fredag med.

Luca Stereo, der sidste år spillede på UHØRT Festival, er stadig et rimelig nyt navn på den danske musikscene, men her på redaktionen ser vi et potentiale i den intense og signifikante ultrapop-duo. Lucas Stereo består af to unge drenge, med de civile navne Emil Lagoni (sanger) og Jeppe Engelbrecht (producer). Duoen er nu ude med deres anden single “Did I Just Say That?” i dag – et rigtigt popnummer. Tidligere i år udgav popduoen debutsinglen ”Cheating With God”. Du kan lytte og læse, hvad redaktionen skrev om den her.

Herunder kan du lytte til det spritnye pophit:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com