fbpx

Lukas Claude reflekterer over et kort, men lidenskabeligt kærlighedsforhold på sin nyeste single “Underwater”

Foto: Erlend Trebbi

Det unge norske talent Lukas Claude, som tidligere har hittet i hjemlandet med “Crossfire”, er ude med en ny kærlighedssingle “Underwater”.

Lukas Claude er et nyt navn i danske ører, men i hjemlandet Norge har han hittet med numre som “Who Am I” og “Crossfire”. Nu er han akutel med sin seneste single i rækken, “Underwater”, som er en sang om en kortvarig kærlighed, som han godt ved ikke vil holde, men lidenskaben holder ham fast i forholdet.

“Underwater” er et meget modent nummer, både i tekst og musik. Lukas Claude reflekterer over sine følelser, forholdet og kærligheden på en måde, hvor man glemmer hans blot 21 år. Med inspirationskilder som Frank Ocean, Bernhoft og Charlie Puth er der lagt i kakkelovnen til en lækker produktion, som indeholder elementer fra både R&B, pop og jazz.

Lyt til “Underwater” her:

Tags:
Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com