fbpx

Lydmor er tilbage med endnu en banger

Foto: PR

Lydmor er tilbage med ny single, og den er endnu bedre end den forrige – den perfekte sang til din weekend!

»“If You Want Capacity” er lyden af Lydmor i udvikling« sådan beskrives den danske sanger, sangskriver og producer i forbindelse med hendes nye single. Et udspil, hvor Lydmor lægger på sit i forvejen høje niveau, og skaber et melodiøst dansabelt clubhit.

Jenny Rossander aka Lydmor leverer en fremragende og fængende vokalpræstation på den nye single i hendes velkendte, mørke clubunivers med forførende elektro-beats. I musikvideoen til “If You Want Capacity” optræder Lydmor på et mørkt og tomt Train, der er optaget under corona-nedlukningen. I videoen bevæger hun sig rundt i clubbens lysskær og med de indgående linjer:

// Do I bore you? // Do I bore you // Am I boring you? //

Men hun keder bestemt ikke undertegnede. Lyt til hendes nye single herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com