fbpx

Norske Mörmaid udsender hypnotiserende elektropop

Foto: PR

Upcomingnavnet Mörmaid er ude med ny single, og her på redaktionen ser vi en lysende fremtid for den Londonbaserede kunstner, der både skriver og producerer selv.

Live Sollid Schulerud med kunstnernavnet Mörmaid er bosat i London, hvor hun udlever sin musikalske drøm. Singlen “G.B.R” er hendes tredje udspil og introducerer et minimalistisk synth-beat sammen med den smukke og lidt døsige vokal. Sangen om den svære familiekærlighed er både energisk og melankolsk. Den stikker i forskellige retninger med sit forholdvist up-tempo beat tilsat den lyse nærmest skingre vokal med hvilken hun krænger sin stemme helt ud sammenlignet med førstesinglen “Turn Away”.

Det norske talent har derudover udgivet “The Painter” i samarbejde med den norske kunstner Ben Alexander. Nummeret har et mere dybfølt soulet udtryk, hvor Mörmaid bruger sin vokal anderledes, tilført rumklang. Alt i alt skaber det et andet udtryk, der vidner om en spændende alsidighed i Mörmaids hidtidige arbejde.

Lyt til både den nye single “G.B.R” og “The Painter” nedenfor.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com