fbpx

Pift din pandemi-depression op med EYES’ nyeste single, der har fået den passende titel “Distance”

Foto: Rasmus G. Sejersen

“Distance” er et tungt og hurtigt track, der i følgeskab med en formidabel musikvideo aktiverer nakkemusklerne så vidt som smilebåndet.

EYES er et hardcore projekt skabt af fem unge veteraner fra det danske metal- og hardcoremiljø. Trods klare hardcore tendenser, skaber både grind- og groove-elementer en nuanceret lytteroplevelse – alt sammen forbundet af en simpel æstetik, der leder tankerne hen på bands som Converge og The Chariot.

“Distance” er den første single fra bandets debutalbum underperformer, som handler om at føle en utilfredshed med sig selv, og hvor man er i livet; at man har mange ting at nå og gøre men ikke får udført noget som helst – at føle sig som en ‘Underperformer’. Musikvideoen er et fantastisk eksempel på dette. De fem bandmedlemmer vises spille live uden et gram entusiasme, hvilket står i stærk kontrast til det passionerede track. Dette fremstår også som en parodi på, hvordan mange nutidige popbands vælger at fremstille sig selv.

Underperformer, der udkommer d. 25 september, bliver uden tvivl et af årets fedeste hardcore udgivelser.

EYES – Distance (Official Video) from Indisciplinarian on Vimeo.

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com