fbpx

Popkometen Soél har vigtigt budskab i sin nye single “Not Enough”

Foto: Mads Siggaard Andersen

Den danske artist med den internationale pop-lyd er stærkt tilbage med en nye single, der kredser om karriereræs og panikken i at ville nå det hele. Et vigtigt emne at tage fat i, især i denne tid.

Soél, som vi havde fornøjelse af at have på scenen til Bands Of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven, er heldigvis tilbage på denne fredag med en spændende single. Soél laver fængende og kantet pop, men har brugt mange år samt overvejelser om hvorvidt det var den lyd hun skulle have og om tidspunktet var rigtigt.

På singlen “Not Enough” er hun virkelig i øjenhøjde med lytteren og rammer ungdommens frygt for ikke at nå det hele og vælge forkert- helt perfekt. Artisten selv snakker nemlig af erfaring, da hun har brugt mange år på at prøve forskellige ting af for at finde frem til det der lige præcis gav mening for hende. Heldigvis blev det musikprojektet Soél der blev det endelige resultat, og vi bakker 100% op. Sangen “Not Enough” er virkelig catchy og med tekstens budskab går det hele op i en højere enhed.

Lyt Soéls lækre toner lige her:

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com