fbpx

PREMIERE: Old school fremtidsunivers hos How to Lose Face

Foto: Peter Fjordbak

En debutplade er på vej fra én-mands bandet How to Lose Face. Men først har vi en premiere på videoen til singlen “Memory” her hos Bands of Tomorrow.

Ærlig lyd, karakter og den organiske tilgang til musikken er nogle af de elementer, How to Lose Face arbejder med i sit én-mands projekt. Han er helt sin egen, og et spændende bud på en indierock artist med ting på hjerte; såsom menneskers etiske problemstillinger. Sangen “Memory” er første bud fra albummet Nice Tries, der kommer til september. Teksten blev til i den tid, hvor man snakkede om robotter som partnere og den dertilkommende refleksion over den perfekte kvinde. Musikken er catchy indierock, der til sidst på sangen gør brug af en nærmest Damon Albarn-megafon lignende lydeffekt på vokalen.

Videoen gør brug af fede oldschool klip, som rammer lyrikkens budskab perfekt ind, og man er ikke i tvivl om frygten for det nymoderne samfund, vi er ved at bevæge os ind i med teknologi og en tilværelse, der aldrig er god nok. Se vores premiere af videoen til “Memory” lige her.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com