fbpx

PREMIERE: OLLIE er klar med weekendens festnummer

Foto: Sebastian Vistisen Toft

OLLIE leverer attitude-disko til dit dansegulv. Et dejligt festnummer at gå på weekend til.

Olivia Dam Junget aka OLLIE er i dag ude med sin tredje single “Hart To Get”. Hendes nye single er et disko-inspireret elektropopnummer – et velproduceret et af slagsen, med alle de velkendte moderne diskolyde i et direkte og ungdommeligt tekstunivers, der foregår efter mørkets frembrud.

“Hard To Get” omhandler det klassiske spil og den indgående diskussionklub, der kan opstå i ens hovedet, om hvordan man scorer den udkårne, som teksten, der også gentages adskillige gange i løbet af sangen, indikerer:

// if I just play hard to get //

Lyt til det festlige track herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com