fbpx

Rapperen FVN har lagt hårdt arbejde i sin single “Work”

foto: Sarah Hammou

FVN er i dag ude med sin nye single “Work”, som er den perfekte opvarmning til hendes set på den kommende UHØRT Festival til september.

“Work” er FVNs nyeste single, som er en hyldest til FVNs LGBTQ+ og BIPOC venner, hvorfor det er mere end oplagt, at den udkommer under Copenhagen Pride Week. FVN er kendt for at levere filterløs rap og hurtige beats. “Work” er ingen undtagelse og er et totalt party anthem til weekendens fester, som vi også har valgt at sætte på vores playliste Ugens Uimodståelige. Flowet er hurtigt og beatet giver dig lyst til at ramme floor ASAP.

Om “Work” siger de selv:

‘Work’ er et ustoppeligt anthem, hvor FVN har skruet attituden op på level ‘Leikeli47-møder-Azealia-Banks’ (…). ‘Work’ er et lynkursus i at favne den man er, og ikke lade nogen stoppe en i at nå sit mål, og samtidigt huske på at fejre det hårde arbejde.

Lyt til “Work” her

Tags:
Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com