fbpx

Roosevelt ude med ny single til at kickstarte din lillefredag

Foto: PR

Den tyske artist Marius Lauber aka Roosevelt elsker at lave sofistikeret sjælfuldt dansemusik. Han er nu ude med ny lækker single “Echoes”.

Roosevelt brød igennem med sin EP Elliot tilbage i 2013. Efterfølgende er det blevet til debutalbummet Roosevelt og efterfølgeren Young Romance i henholdvis 2016 og 2018. Den tyske producer skaber euforiserende dansabelt elektropop med flotte elektroniske produktioner. Det har også gjort ham efterspurgt som producent, som kunstnere såsom Rhye og Charlotte Gainsbourg har brugt til festlige remix.

“Echoes” er andet udspil fra Roosevelt i år. og han fortsætter, hvor han slap med melodiøst electronica med et intens groove tilført den sprøde vokal. Echoes’ er et godt eksempel på den rige og organiske disco-lyd Roosevelt står for, med mange lydspor. Lyt til den nye single nedenfor!

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com