fbpx

Rosa Raye udgiver forførende andensingle

Foto: Gabriela Gärtner

I fredags udgav Rosa Raye, som er blevet spået en lys fremtid, sin anden single “On Paper”

Rosa Raye, som tidligere på året debuterede med singlen “Living Spree”, og i samme omgang opnåede international opmærksomhed hos en række forskellige musikblogs er igen aktuel med et forførende nummer. Tracket hedder “On Paper” og er et soul’et R&Bnummer, som emmer af sommer og good vibes. Om “On Paper” fortæller de selv, at:

– Med en sound, som leder tankerne hen på amerikanske artister som SZA og Kehlani, tager nummeret lytteren på en rejse, der starter som en chill vibe i eftermiddagssolen og ender i et storladent gospelagtigt klimaks.

“On Paper” handler om, hvordan det er at være i et forhold med en person, som er god på papiret, men som måske ikke helt fungerer i praksis.

Lyt til “On Paper” her:

Tags:
Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com