fbpx

Seje Celeste udsender storladen ny single

Foto: Elizaveta Porodina

Celeste bevæger os med sin solide og soulede sangstemme på sin nye følelsesladede melankolske single “Little Runaway”.

Der er ingen tvivl om, at Celeste har en stor sangstemme og et stort talent. Det har hun både slået fast på sine studieproduktioner og med liveoptrædener. Celeste mestrer mange vokalregister – en stemme og en lyd, der ligger nær store sangerinder som Adele, Amy Winehouse og Aretha Franklin.

På den nye single, “Little Runaway”, proklamerer hun blandt andet: “gode nyheder, kunne jeg godt bruge nogle af” – en sang om at miste troen og forsøge at finde den igen. Det er den engelsk-jamerikanske sangerindes tredje single i år, og hvis du ikke har hørt den seneste, “I Can See The Change”, dækkede redaktionen den tidligere i år.

Celeste skulle eftersigende udgive sit første fuldlængde album i starten af 2021, hvilket vi så absolut ser frem til. Hør den nyeste single nedenfor:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com