fbpx

Selvsikker sensommer sang fra Pari Penn

Foto: Julius Ambrosius

Den aarhusianske duo har smidt et lækkert nummer på gaden, som giver håb om, at sommeren ikke er helt forbi endnu.

Parri Penn er klar med deres sidste single, inden duoens debut-EP udkommer til efteråret. Sangen hedder “Bouncing”, og har deres velkendte melankoli med sig, men tilsat en lækker groovy vibe, der sætter tankerne hen mod sensommer aftener. Sangen omhandler de facader, vi som mennesker kan have i vores relationer, og om en kærlighedshistorie, der er ved at briste. Sangens vers springer ud i et optimistisk og selvsikkert håb om at fremtiden ser lys ud, og på den måde formår Pari Penn på deres nyeste single at gå fra den triste og usikre kærlighedsrelation, til at være i en form for selvsikker og befriende tilstand. Det hele fungerer, og vokalen står lyst og skarpt i duoens synthpop univers.

Det tegner godt for den danske duo, og på denne grå fredag kan du drømme dig væk til lidt varmere himmelstrøg med singlen “Bouncing”.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com