fbpx

SILQUE udgiver ny single forud for album

Foto: PR

I dag udgiver SILQUE en stærk single i et fusioneret genrelandskab.

Den danske kvintet Silque er svære at placere genremæssigt. De bevæger sig rundt et sted mellem indierock og elektropop. “Anticipation” er den nyeste single, hvor vi præsenteres for flotte synthflader, atmosfæriske guitarriffs og smuk vokal.

Selv fortæller de, at nummeret i høj grad handler om: »hvordan frygten for at anerkende, at tilværelsen ikke er, som man havde regnet med, blænder en. Dette efterlader en i en tilstand af blind forventning om, at tingene bliver bedre helt af sig selv.« Alt i alt en flot og melankolsk single, og her på redaktionen ser vi meget frem til deres kommende album.

SILQUEs album Odyssey er sat til release den 18. september 2020. Lyt til nyeste single nedenfor!

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com