fbpx

Sovereign rammer, hvor kærligheden gør allermest ondt

Foto: Nadia Von Rikka

Den københavnske trio er på deres anden single “The Chain” mere sårbare end nogensinde før, og det er bestemt et lyt værd.

“The Chain” er en super fin rockballade, hvor drengene fra Sovereignder tidligere har udgivet musik under navnet Lemon Love – ikke er bange for at have følelserne ude på tøjet. Deres sang, som netop er udkommet i dag, har et melodisk sammenspil og er rart at lytte til. Nummeret rummer tematikker som ulykkelig kærlighed og det at måtte tage afstand fra en person, selvom det gør ondt, hvilket er relaterbart for både unge som gamle. Her er titlen også med til at beskrive det bånd, to mennesker skaber, og som kan være hårdt at bryde, selvom det måske er det rigtige at gøre. For her på anden single vælger bandet at fokusere på kærlighedens bagkant fremfor alt det smukke og fortryllende, som deres debutsingle “Smitten By Love”, så fint omhandler. Og det er fedt at se et form for modspil mellem deres to singler.

Sangen formår at forblive spændende og energisk trods tekstens spirende frustration og sorg, hvilket er godt gået for en ellers så følelsesladet sang. De tre drenge fra Sovereign formår at ramme et bredt publikum med denne sang, og det er bestemt godt gået for en anden single.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com