fbpx

Stilheden har varet længe, men nu er Lærke Emilie tilbage i topform

Foto:  Frederik Højfeldt Nielsen

Hun vandt Karrierkanonen i 2016, og alt var spændende og nyt. Men imens pressede hun sig selv i en længere periode, og til sidst mistede Emilie Lærke sig selv i det hele. Hun har taget sig tid til at tænke, og nu har hun genfundet den tabte energi og er klar til at tage Danmark med storm.

Singlen “Tilfældigt” er første udspil fra Lærke Emilie i lang tid. Hun har haft sat sin karriere på pause, da ræset om at please så mange så muligt og være alle steder på en gang blev en alt for stor mundfuld for den kvindelige artist. Hun følte dengang, at hun var med til at bidrage til det polerede og forvrængede billede af virkeligheden, som hun ikke længere ville være en del af. Hun er nu klar til at vise Lærke Emilie 2.0.

På den nye single blander hun tunge trap-beats og house med sin milde vokal, og resultatet er et godt produceret nummer. Sangen er én ud af fem sange, der er på vej, og som er produceret af rapperen og produceren KÅ. De virker til at være et sublimt makkerpar, og hvad vi har i vente, er vi kun spændte på.

Lyt til “Tilfældigt” lige her:

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com