fbpx

Thøger Dixgaard er tilbage fra sin musikalske pause med ny single

foto: Daniel Birkebæk

Thøger Dixgaard returnerer på den danske musikscene efter halvandet års pause med sensommer-singlen “3 Somre”.

Thøger Dixgaard spillede sig for alvor ind i danskernes hjerter med numrene “Former” og “Blød Inden I”. Nu står han hul på sit nye musikalske kapitel med “3 Somre”, som han blandt andre har skrevet og produceret i samarbejde med Jonathan Elkær fra Phlake. Lyden er, som man kender Thøger Dixgaard – glad, fuld af liv og good vibes. Dog med et friskt pust.

Vi har hørt “3 Somre” på repeat, og det er med god grund. Den bringer solskin og varme på en ellers lidt grå fredag. Med sin velkendte vokal og danselystne beats, vender Thøger Dixgaard tilbage fra sin pause med en stærkt nummer.

Spil den sidste sensommersol frem og lyt til “3 Somre” her:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com