fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 33

foto: Muri // Anja Ekstrøm

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange. Denne gang bringer vi 25 brandvarme og helt nye tracks fra nær og fjern.

Muri – “Fallin”

Den danske pop/house-DJ Muri, der i sine teenageår drog til LA for at udforske dans- og DJ-kulturen, er i dag aktuel med den stærke debutsingle “Fallin”. Vokalen er lys, men samtidig med lidt dybere og dystre undertoner – det skiller sig ud fra mængden, og dét kan vi godt lide. Muri har altid brugt musik til at udtrykke sig kreativt. Efter at have været danser i mange år, valgte hun at gå musikkens vej som DJ. Hendes mission er at vise, at kvinder også har en plads på den elektroniske musikscene.”Fallin” får dig til at længes efter sene nætter svævende rundt på dansegulvet.

Necklace – “Main Street”

Necklaces nye single “Main Street” er et easy-going indiepop-track på blot to minutter. Necklace, med det borgerlige navn Niklas Grool, har skabt sin helt egen lyd, som vi er ret begejstrede for her på redaktionen. Med “Main Street” går han imidlertid ned i kadence og væk fra sin mere trap-poppede hiphop-lyd. På “Main Street” tilføres Necklaces lækre popstemme med melodiske og drømmende guitarriffs. Start weekenden roligt i gang og lyt herunder.

Maydar x STRIPD – “Neverland”

Svenske Maydars nye single er “Neverland” er et samarbejde med pop-trioen STRIPD. Vi har tidligere udtrykt vores begejstring for Maydar her på redaktionen og har haft hende som ugens upcoming. “Neverland” er et gennemført dancepop-nummer og Maydar leverer endnu engang en vokalpræstation uden lige, hvilket gør hende helt uimodståelig – perfekt til din fredag.

Ellers tilføjet:

All Things Blue – “White Lady Dogs”
Anderson .Paak – “CUT EM IN”
Barselona – “Landsby”
BENEE – “Snail”
blackbear – “lil bit”
Charlie Puth x blackbear – “Hard On Yourself”
Dua Lipa – “Levitating”
EARTHGANG – “Powered Up”
First aid Kid – “On The Road Again”
FLETCHER – “If I Hated You”
FRAADS – “Dragekvinden”
girlcrush – “Work, Work, Work”
IDLES – “Model Village”
Lil Mosey – “Bands Out Tha Roof”
Molly Hammar – “Get To Know Me First”
Off Bloom – “What We Do”
Oscar Scheller – “Peach”
Sam Fisher – “Everybody’s Got Somebody”
The Japanese House – “Dionne”
The Milk – “Anytime”
Violet Days – “Still Dreaming”
YUNGBLUD x Denzel Curry – “Lemonade”

Følg playlisten her:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com