fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 34

Foto: Jens Langkjær

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter og dyk ned i resten af godterne herunder.

mags – “music doesn’t even help”

Pophåbet mags er i dag ude med sin dobbeltsingle “music doesn’t even help”. Lyden er elektrisk, super poppet, og hvor de fleste går til musikken, når livet ikke lige går, som man vil, kan musikkens magiske healing ikke hjælpe mags på denne single. Men på hendes mere upbeat nummer “music doesn’t even help” hjælper den dig helt sikkert med at skyde din weekend igang.

Betty Bass – “Queen”

Endnu en sej kvindelig artist er en af vores favoritter denne fredag. Vi havde fornøjelsen af at interviewe Betty Bass om blandt andet sine musikalske forbilleder og at følge sin drøm om at blive Danmarks nye souldronning. Og det er lige, hvad hun er. Betty Bass brager igennem med sin delikate soul-vokal og R&B-lyd, som har fået hendes karriere til at skyde i vejret. På sangen “Queen” er der skruet op for charme, inderlighed og et strejf af hi-hat trap. Her er der ingen, der skal fortælle hende, hvordan hun skal være, og til det siger Betty:

Ingen skal føle sig presset til at tilpasse sig sin partners opfattelse af, hvordan man skal være. Hvis man først går på kompromis med egne idealer, hvordan skal man så kunne være noget for andre? Sangen er påmindelse om, at man er The Queen – og skal behandles som en sådan. Intet mindre!

Aksglæde – “Giv Lys Igen”

Den efterhånden garvede artist Aksglæde har bragt stor glæde rundt omkring i stuerne i det lille land. Han skriver god pop med ungdommelige tekster om kærlighed, som mange kan synge med på. Han navigerer rundt i personlige oplevelser, og bruger musikken til at komme ud med nogle af de tanker og følelser, lytterne kan relatere til, men måske ikke selv formulere. Og heldigvis er Aksglæde tilbage med en ny single til samlingen. For selvom det grå vejr er over os, er sangen “Giv Lys Igen” det perfekte håb for det sidste strejf af solstråler og sommer flirteri.

Ellers tilføjet:

Arlo Parks – “Hurt”
Astrid S – “Marilyn Monroe”
Boy Pablo – “rest up”
Brimheim – “Four Chanbers”
Chay Snowdon – “What the Kids Want”
Duckwrth – “New Love Song”
FRAADS – “Pappa kommer tæt på”
FVN – “Work”
GRETA – “Again”
Ida Laurberg – “No.1”
Iggy Azalea, Tinashe – “Dance Like Nobody’s Watching”
London Grammar – “Baby It’s You”
Luca Stereo – “Did I Just Say That?”
Lucy McWilliams – “RUNAWAY”
Mekdes – “Lonely”
mp.oxford – “riptide”
Pharrell Williams, Jay Z – “Entrepreneur”
Pil – “Gulvet”
Roosevelt – “Echoes”
SILQUE – “Anticipation”
Thyla – “Fade”
Troye Sivan – “STUD”

Følg playlisten her:

           

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com