fbpx

Ugens Upcoming: Sharon Stone

Foto: PR

Denne uges upcoming laver ørehængende ultrapop, har netop udgivet deres debut-EP, og så kan du opleve dem live til Bands of Tomorrows Uimodståelige i Byhaven Pumpehuset lige rundt om hjørnet.

Denne ugens upcoming, Sharon Stone, udsendte d. 26. Juni debut-EP’en Bless This Space, der består af fire numre, som vidner om musikalsk alsidighed inden for genren. Det selvudnævnte boyband skaber inderlige popmelodier i et minimalistisk lydunivers med groovy synth-undertoner og fængende vokaler. Bless This Space er i det hele taget et resultat af musikalsk overskud med skarpe produktioner, der trods den stramme produktion, går i flere retninger. Som Sharon Stone selv beskriver det, laver de »larmende popmusik, som forhandler med wellness og horror simultant.« De velproducerede popnumre leder tankerne hen imod et mix af navne som Liss og Tame Impala. Undertegnede ser frem til at høre dem i Byhaven lørdag d. 29 august.

Hvem er Sharon Stone?

Vi arbejder på materiale til den indre fitness. På den måde er vi måske Danmarks mest ambitiøse boyband.

Hvordan vil I beskrive jeres lyd?

Vi spiller mudret, synthnostalgisk og larmende popmusik, som forhandler med wellness og horror simultant.

Hvordan startede I?

Vi indspillede vores første sang ‘Pretty’ i et studie og spurgte vores nuværende producer og multi-instrumentalist David Vang, om han ville nedlægge en af sine ondsindede baslinjer i fløden. Han mente, at han forstod, hvad vi ville og ville give et alternativt bud på produktionen. Da version 1 af hans produktion landede på mailen, startede ligesom bare Sharon Stone.

Kan I fortælle lidt om den proces, der foregår, når I skriver musik?

Vi sender som regel nogle mere eller mindre skrålede lydnoter til hinanden, som vi så former til en demo, vi sender David. Så mødes vi hjemme hos David – han har såden et dejligt lille studie helt oppe under taget i et af de gamle huse i Nyhavn. Så står vi i hans køkken på etagen under og får en lille kaffe, før vi går ovenpå og lytter til, hvad han så har forberedt. Han har gjort lidt her og gjort lidt der. Her lyder det allerede rigtig godt. Så indspiller vi vokaler og laver egentlig sangen færdig ret hurtigt. Fordelingen er sådan her: Christoffer arbejder med tekst, struktur og melodilinjer, Christoffer arbejder med komposition og akkordprogression og vokal dynamik, David arbejder med instrumentering, lyd og mix.

Hvilke musikere har haft størst indflydelse på jeres lyd?

Solange, Tirzah, Prince og Ariel Pink.

Hvad er der på pladespilleren lige nu?

Arthur Russell – “Not Checking Up”. Hvordan kan noget lyde så godt? Panda Bear – “Buoys”. 9 ferskvandsperler på en næsten usynlig snor. Iggy Pop – “The Idiot”. Tænker på at råbe mere i Sharon Stone. Alberte – “Lyse NætterW. Balladen to end them all.

Hvad er I i gang med lige nu? (på musikfronten)

Vi går med overvejelser om, hvorvidt vi skal konvertere til punk 😉 Og ellers nyder vi, at vi lige har udgivet vores EP og glæder os til at spille den live.

Hvad er drømmen?

At arbejde intuitivt med den information vi suger – og omsætte den til lyd, der ikke tager for meget hensyn til, hvordan vi opfatter genre. Komme ud af krisen og spille nogle shows.

Hvis I kun måtte vælge én af jeres sange, folk skulle lytte til, hvilken var det så?

Your Light fra den nye EP. Den fanger ok, hvordan vi synes, vi lyder nu her.

Hvis jeres musik var en drink, hvilken ville den så være?

Mælketoddy – sundt for knoglerne, snurren for panden.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com