fbpx

4 Guys from the Future er klar med gospel/pop hyldest til Prince

Foto: Tobias Kildegaard Andersen

“You I Want” er en glad og livlig sang, med klare inspirationer fra både Prince og Le Petit Prince.

4 Guys from the Future er faktisk slet ikke fire fyre fra fremtiden, men snare en fyr fra nutiden, nemlig Bjarke Porsmose, der siden barnsben har været lidt af et musikalsk talent. Det viste sig allerede da han som 12 årig var med i DRs talent program Ud af Skabet, som han og vennerne desuden vandt. Siden er det gået både op og ned med karrieren, han har blandt andet haft stor succes, først med Lily Electric og 4 Guys from the Future, men tvivl og nervøsitet fik Bjarke til at trække sig fra koncertscenen og koncentrere sig om at skrive musik til blandt andre The Asteroids Galaxy Tour.

Arches, som er navnet på 4 Guys From The Futures kommende EP, er på mange måder kunstnerens måde at give slip, og bare nyde sangskriver processen hvilket man sagtens kan høre på “You I Want”, som er første single fra EPen. Det er en legende let sang, der også tager lyrisk inspiration fra den franske børnebog “Den lille prins”, men samtidig også dealer med mere voksne emner som parforholds problemer.

4 Guys from the Futures nye EP udkommer den 23 oktober men du kan allerede høre første single “You I Want” på linket lige her:

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com