fbpx

abrahamblue leverer undergrundssoul med overlegenhed

Foto: PR

Den spændende sanger og multiinstrumentalist abrahamblue er ude med ny single, et tilbagelænet track om ikke at kunne følge med i samfundets ræs, og kunne have brug for at trykke på én pauseknap.

abrahamblue er ude med anden single i år, og annoncerer, efter mange år mest at have opereret med demos på Soundcloud, endeligt debutalbum. Den Antwerp-bosatte r&b-artist har en karakteristisk soulet lo-fi-lyd tilført den legende vokal. På den nye single “Can’t Keep Up” beskriver han, hvordan man kan ikke kan følge med storbyens stress og jag, og dermed kan miste sig selv undervejs.

Abraham immigrerede til Belgien som femårig med sine syrisk/ palæstinensiske forældre. Han lærte sig selv at spille musik, og var især inspireret af Michael Jackson og James Brown. Han begyndte at udforske flere genrer såsom jazz, bossanova, soul og hiphop. Disse genrer i en minimalistisk form og bliver til abrahamblues musikalske kendetegn.

Debutalbummet Tracks I Wrote Last Summer skulle eftersigende udkomme den 23. oktober i år. Med sin retro Bayern Munchen trøje, er han klar til at indtage den internationale musikscene. Lyt til det andensinglen nedenfor.

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com