fbpx

ARY sender tankerne til mistet familiemedlem på ny single

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Norske ARY er ude med endnu et stykke smuk musik, denne gang til ære for sin bror.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Sangen “Angels” er netop ude fra norske ARY. Hun er et kæmpe talent uden lige, som skriver og producerer alt selv, og hendes første selvproducerede nummer “Oh My God” som vi også dækkede, var et rent mesterværk. “Angels” er ingen undtagelse, som er både rørende, smuk og reflekterende omkring hendes sorg omkring broderens død. Og netop at få fuldføre sangen, blev hendes endelige forløsning omkring tabet, og som endnu en smuke detalje, er det broderen, der spiller guitar på sangen.

 

Hele lydbilledet og kompositionen på dette nummer er eminent, og ARY beviser virkelig hendes talent og sans for musikproduktion samt smuk vokalpræstation. For selvom lyrikken er sørgelig, overdøver det ikke sangens helhed, men tilføjer en hvis ro og elegance. Sangen er endnu et mesterværk fra den norske stjerne, som man helt sikkert skal holde øje med.

 

Lyt til “Angels” her:

 

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com