fbpx

Baby Queen er ude med energisk og catchy single

Foto: Nikoline Helsbro

Mangler du en solid popsang til at danse rundt til? Så har Baby Queen helt sikkert din ryg, med den nye single fra EP’en med selvsamme titel.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Det seneste udspil fra den seje Baby Queen, er nummeret “Pretty Girl Lie”, som er energisk og solid pop. Hun trækker inspiration fra kunstnere som Little Simz, Kate Tempest og Matty Healy fra The 1975. Udover det er hun et multitalent, når det kommer til instrumenter, og hun dyrker det mere komplekse lyrikunivers. Baby Queen, som projekt, er meget personligt, da hun tager udgangspunkt i hendes egen intimitet, oplevelser, og mentale helbred. Alt i alt, en mega-sej artist. Med singlen “Pretty Girl Lie”, beviser hun netop alt det, og lige netop dette nummer, sender tankerne til Taylor Swift – som hun fortæller var hendes teenage-obsession, og en rendyrket girlpower-mentalitet. Bella Lattham, som er hendes borgerlige navn, har masser på hjerte, og heldigvis kan hun udtrykke sig gennem musikken, og nå ud til andre, som kan relatere til musikken.

Lyt til “Pretty Girl Lie” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com