fbpx

Drømmende og eksperimenterende ny single fra Fugleflugten

Foto: Niels Østergaard Munk

Så er der alternativ pop, klar til din tirsdags jam.

Fugleflugten leverer skøn, melodisk og drømmende pop. Siden deres album udgivelse morgenlysskær der udkom tilbage i 2019, har Fugleflugten drønet frem på den danske scene, med et utal af live koncerter bag sig. Folk bliver fanget ind af deres eksperimenterende, men alligevel meget ærlige og rene lyd.

“Solar Plexus” er den smukke titel, til bandets første udgivelse i år. Det er en sang om ungdommens sommernætter og alle de glade minder der sætter sig lige i solar plexus når man tænker på dem. Sangen er Fyldt med farverige synths, men også mere rockede riffs der udfordrer den ellers lidt bløde sang.

Fugleflugten kommer snart ud med den nye plade Æon , der udkommer den 30 oktober, men indtil da kan du lytte til deres seneste single “Solar Plexus” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com