fbpx

Jane er sårbar på stærk single om forbudte følelser

Foto: Asbjørn Rosenlund

Jane er den københavnske duo, med international lyd. I dag er de ude med deres tredje single, “NTL (What Erykah Said”.

Jason Lee Cameron og Johanne Frandsen, er de borgelige navne bag duoen Jane. Jane leverer R&B blandet med en smule pop og elektronica, i et meget velproduceret musikunivers, og vi har sågar haft dem som ugens upcoming. Deres single som er udkommet i dag, “NTL (What Erykah Said)” er en ærlig og inderlig fortælling, om at føle en kemi og tiltrækning til en der ikke er sin kæreste. Der navigeres rundt i ungdomskærlighed og de mange følelser der hører med, i Janes ærlige tekstunivers. Sammen med nummeret, har de en æstetisk video til. Videoen er produceret af Asbjørn Rosenlund, og er ligesom nummeret flot fortællende og flot produceret. Jane lover virkelig godt efter endnu en imponerende præstation med deres ungdommelige og smukke univers.

Se videon til singlen “NTL (What Erykah Said)” lige her.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com