fbpx

JASMIN har fundet sin lyd på ny single

Foto: Beinta á Torkilsheyggi

Singlen “killing time” blev skrevet for over et år siden, men nu er den ude, som det første nummer fra den kommende debut-EP, og sammen har bandet for alvor fundet frem til den lyd, de vil ramme

Kvartetten JASMIN kommer fra Færøerne og er det perfekte svar på nutidens soul-pop. Sidste år havde vi fornøjelsen af at præsentere dem som en af de artister, der skulle spille til en af vores Uimodståelige koncerter i Byhaven.

Senere på efteråret rammer deres debut-EP gaden med titlen not that surprised. Som første smagsprøve på EP’en udgav de i fredags singlen “killing time”, som også er på vores Ugens Uimodståelige playliste i denne uge. Sangen er en bombastisk og mere elektronisk sang om et giftig forhold, man alligevel bliver hængende i og følelserne omkring at løbe i cirkler i sådan en relation. Det giver sangen en masse arrig attitude, som passer perfekt til deres Spotify-bio, der består af ordene “Bad and Sexy”. Netop de to ord beskriver perfekt Jasmins kraftfulde vokal med de følelser, der er lagt i teksten. Bandet har fundet deres lyd og er spændte på at dele den med verden. Vi er i hvert fald begejstrede for resultatet.

Du kan lytte til “killing time” nedenfor, mens du glæder dig til den kommende EP eller varmer op til deres koncert i Lille VEGA i begyndelsen af 2021.

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com