fbpx

Kom med til fødselsdagsfest hos Gameboy_98

Foto: Samuel Joshuas

Du inviteres hermed til Gamboy_98s føselsdag, der vil være boller og lagkage og blød, alternativ pop.

Gameboy_98 er tilbage med endnu et finurligt påfund, i form af sangen “Gameboy Color” der også er titelnummeret på hans kommende debutalbum. Gameboy_98 har igennem 2020 beriget den danske musikscene med sin helt egen stil, der ligger stor vægt på et klart “barn i 90’erne” tema.

Vi bliver igennem “Gameboy Color” taget med til en klassisk fødselsdag i 90’erne, og det er ned til mindste detalje. Sangeren beskriver blandt andet hvordan han lader som om han sover, når hans forældre kommer ind for at vække ham på sin store dag, noget vi nok alle sammen har gjort, men nok ikke har snakket om før. Lige netop de ting som virker for små og ubetydelige, er noget Gameboy_98 gør et stort nummer ud af at italesætte. Et stort emne er også barndommen på grænsen til ungdom- en tid inden voksenlivet starter og ting begynder at blive svære.

Glæd dig til Gameboy Color der udkommer senere i år, men indtil da kan du jo tjekke titelnummeret ud lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com