fbpx

Koncertanbefalinger // Uge 38

Foto: Aza Falls // Kristoffer Juel Poulsen

Så er vi igen klar med vores ugentlige koncertanbefalinger, som i denne omgang byder på alt fra Elektronisk pop, blød singer/songwriter, syrerock og indie. Vi har udvalgt fire interessante oplevelser, som du kan læse mere om herunder.

Release-koncert med Aza Falls

Hvor: Stefanskirken Nørrebro
Hvornår: Torsdag den 17. september klokken 20:00

Aza Falls udgiver på torsdag et begravelses album. Stine Steendorph aka Aza Falls, har en temmelig tragisk baggrundshistorie. For ti år siden fik hun nemlig en voldsom hjernerystelse der vendte op og ned på hendes liv. Før ulykken var hun bartender og rockmusiker, og levede et vildt og energisk liv. Men med ét blev hun nødt til at trække stikket fuldstændig, da skaden efterlod hende med et kronisk behov for stilhed og ro. “Wake” er ifølge kunstneren selv, en afsked med det gamle vilde liv.

Ny Lokation – Carl Emil Petersen på Vestegnens VUC

Hvor: Vestegnen HF & VUC
Hvornår: Fredag den 18. september klokken 21:00

Tidligere Ulige Numre forsanger, Carl Emil Petersen, er klar med et brag af en koncert. I løbet af sin solokarriere har Carl Emil Petersen allerede gjort sig bemærket med sange som “Finale På Et Filmset” og “Liv Før Døden” der har fået tung rotation i radioen. Oprindeligt var det meningen at koncerten skulle foregå på forbrændingen, men på grund af det antal solgte billetter har arrangørerne været nødt til at flytte koncertens lokation, men bare rolig, det er ikke langt fra Forbrændingen.

Mythic Sunship + A2 Ekstra koncert

Hvor: Musik Loppen
Hvornår: Fredag den 18. september klokken 21:00

Mythic Sunship annoncerede først deres koncert på lørdag, men da den blev udsolgt nærmest med det samme, valgte de at sætte en ekstra koncert op på fredag. Med deres eksperimenterende psychrock, er der lagt i skuffen til en vild aften, med masser af udfordrerne lydindtryk. Sammen med ambience kunstnerne A2, er Mythic Sunship klar til at gøre loppen til et magisk sted fredag aften.

Angående Mig + Føl Som

Hvor: Byhaven Pumpehuset
Hvornår: Fredag den 18. klokken 15:00

På fredag er der dansksproget pop i byhaven, når Angående Mig og Føl Som kommer forbi med hver deres musikalske udtryk. Angående Mig vandt sidste sæsons KarriereKanonen og har siden da været på alles læber som et af hvor tids helt store musikalske håb. Føl Som har ligeledes også været en tur forbi karriereKanonen, og er med deres urbanske indielyd, klar til at levere en intens koncert.

Gå heller ikke glip af:

Høker + Nikotin – Torsdag den 17. september klokken 15:00 Byhaven Pumpehuset
Dusin – Torsdag den 17 september klokken 20:00 Atlas

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com