fbpx

Minder om psykedeliske trip med iskongerne fra Palace Winter

Foto: Dennis Morton

Genre-alkymisterne fra Palace Winter har gjort det igen, de har leveret et mesterværk af en genrefusioneret single.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Palace Winter har fået selskab af californiske Jason Lytle fra bandet Grandaddy, der leverer en selvsikker vokal på hans respektive vers. Palace Winter har siden deres debut tilbage i 2015 imponeret lyttere og kritikkere med deres psykedeliske mix af indie, folk, pop, rock og en hel masse andet. de består af den australske forsanger og guitarist Carl Coleman og den danske producer, klassiske pianist og multi-instrumentalist Caspar Hesselager.

// A story about a bad mushroom trip at a weird house party I went to with my sister //

“The Deeper End” handler tydeligvis om et svampetrip der er gået galt, selve titlen referer til et sted i sangerens eget sind, hvor han er kommet ud, hvor hans egne tanker gør at han kan bunde mere. Sangen er fyldt med fede synths og nærmest episke orgeltoner. Det lyder nærmest som hvis de psykedeliske kunstnere har forsøgt at skrive en countryroad tripsang.

Palace Winter har et album på vej til os, der udkommer den 23. oktober, men hvis du ikke kan vente så længde, kan du lytte til “The Deeper End” lige her:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com