fbpx

Mob War udgiver ny spændende single til din fredag

Foto: Anton Koch

Eksperimenterende og cruisende, sådan kan man beskrive de seneste toner fra Mob War.

Mob War er et af de der spændende nye bands, man ikke helt ved, hvad man skal forvente af. På den ene side, har vi de klare prog. rock referencer, der kan lede tankerne hen på bands som tool, på den anden side har vi det mere elektroniske element, der giver en sjov, alternativ hybrid. Bandet har et meget blandet bagkatalog, der viser deres unikke prog/pop lyd, så de er bestemt ikke noget kedeligt lyt.

“West Points Up” handler om alle de frustrationer, der kan være i det menneskelige sind, indtil det øjeblik man endelig får lov til at give slip på det. Forvirringen ved den meneskelige tilstand og alle dertil knyttede følelser, er i fokus på sangen. Verset skal ifølge bandet, fungere som en forløser for alle disse negative tanker. Rent musikalsk er det et enormt interessant nummer, med elementer af både distortet bas og blød vokal.

Hvis du ikke kan vente på Mob Wars kommende album, kan du lytte til den nye single “West Points Up” lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com