fbpx

Ny R&B-duo eksperimenterer med genrerne på ny single

Foto: Julie Montauk

En ny spændende gruppe er dukket op på den danske musikscene, og udsender dugfrisk debutsingle i dag.

Duoen e:low er ude med deres allerførste single “Never Be Alone”, et nyt og spændende projekt i spændingsfeltet mellem R&B, indiepop og hiphop. De står for en minimalistisk lyd med pumpende bas og kølige hiphop-trommer. Førstesinglen fik pludselig en anden betydning, da corona ramte landet, og lukkede hele samfundet ned.

Den ene halvdel af duoen Pernille fortæller, hvordan sangen blev en hyldest til venskab og specifikt deres venner, efter de i et stykke tid skulle være sammen hver for sig. Med hendes vokal, der har inspiration i hiphop, rammer hun beatet perfekt, derudover imponerer med sine fine fraseringer.

Lyt til det spritnye nummer herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com