fbpx

Oscar27 står skarp på singlen “Respirator”

Foto: Cecilie Tchikai

Den nye musiker, der går under kunstnernavnet Oscar27, blander pop, rock og urban i sin musik, og er netop ude med en solid opfølger af sin debutsingle “Hånden Over Blusset”.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Singlen “Respirator” er et følsomt udspil, ud fra kunstnerens egne tanker og følelser, om blandt andet tvivl og usikkerhed. Sangen tager fokus i et forhold, hvor den skønne nye forelskelse, er blevet skiftet ud med skænderier, som gør ondt på begge parter. Hans vokal er virkelig fin og passer godt til stemning og tempoet i sangen.

Oscar27 blander mange genrer i sit lydunivers, og især dette nye nummer, trækker tråde fra synth-pop og en stadionrocket guitar i omkvædet, som giver nummeret et frisk og moderne touch. Der er sågar også små 80’er-inspirerede elementer i sangen. Han formår virkelig at ramme mange følelser gennem nummeret, og der er en imponerende slagkraft, i et ellers følsomt nummer, som gør, at man både kan danse og græde til sangen.

Om sangen fortæller Oscar27:

Jeg skrev sangen på et lille midlertidigt studiesetup i min vindueskarm derhjemme, da hele landet var lukket ned. På det tidspunkt havde jeg det svært i et forhold og brugte analogien, da det var et stort tema i medierne på det tidspunkt, om vi havde nok respiratorpladser på hospitalerne. Det med at holde noget eller nogen kunstigt i live er et rammende billede for et forhold hvor begge parter ved, at det ikke fungerer, men usikkerheden omkring, hvad der skal ske, hvis det slutter, fylder meget.

Lyt til den “Respirator” lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com