fbpx

Pelican Beach minder os om, at sommeren ikke helt er gået på hæld endnu

Foto: Ida Marie Jensen

Aarhusianske Pelican Beach er klar med sommerens andet musikalske udspil i form af singlen “Break O’ Dawn”, som er et sprudlende og varmt sommernummer.

Pelican Beach er kendte for deres sommerlige og varme melodier, som ikke bringer andet end et smil på læben, og leder tankerne hen mod varme sommerdage. “Break O’ Dawn” er ingen undtagelse, der med en fængende og behagelig popvokal leder os igennem nummeret, som kommer ind på temaet om en ung naiv og håbefuld kærlighed.

Med “Break O’ Dawn” bringer Pelican Beach good vibes ind igennem din højtaler og bringer solskinsferien ind i stuen. Pelikan Beach har længe savnet at spille koncerter under Covid-19 krisen, men deres forsanger Daniel Bohnsen er glad for, at de nu kan bringe ny musik ud til folket:

– Derfor er det rigtig rart endelig at vise noget frem igen, og med udgivelsen af både Wake Up (Jamaica) i sidste måned og nu Break o’ Dawn føler vi os som et rigtigt band igen på trods af forårets tvungne coronapause – også selvom de store koncerter må vente lidt endnu.

Lyt til “Break O’ Dawn” her:

Camilla Alexandra Barton
camillabarton@bandsoftomorrow.com