fbpx

PREMIERE: Carrie White er ude med lovende nummer samt video

Foto: Mathis Schmidt / Konkylie Studio

Denne grupper er det nyeste medlem til det danske label, Konkylie, og med deres seneste single “Sci Fi” viser de et spændende univers, vi helt sikkert gerne vil længere ind i.

Carrie White er en dansk gruppe, hvis lyd og stil er i tidens ånd. I dag har vi premiere på sangen og videoen til deres nye single “Sci Fi”. Som gruppe dyrker de modsætningerne i form af det voldelige og brutale samt det fine og ømme. Vokalen er luftig og fin, som netop står i fin kontrast til den mere undergrunds/elektroniske lyd nummeret er bygget op omkring. Nummeret handler om den sitren man kan have i hjertet, når man i disse tider så nemt kan føle sig erstattet med sin partners mobil eller insta-stories, som vi dyrker mere, end vi nogensinde har gjort før. En pointe der kan føles banalt, med med frontpersonen Carmen Tynells ægthed og ærlighed, bliver man hurtigt suget ind i deres musikalske univers, og det fungerer super godt. Sammen berører de, de hverdagselementer og relationer.

Til sangen har de kreeret en lyrikvideo til, som er Carmen Tynells, som synger sangen igennem et iPhonekamera, med fokus på hendes mund, der synger sangen. Det er en alternativ video, som virker mere som en sjov ide, end faktisk en ideel musikvideo. Man kan dog godt fange sangens tematik, med teksten // Kiss me through your phone tonight // som synges igennem iphonekameraet.

Hør sangen og se videoen lige her;

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com