fbpx

PREMIERE: Late Verlane klar med ny ungdommelig musikvideo

Foto: Albert Hildebrand

Varme bløde toner, lagt sammen med solnedgangs æstetik, giver lytteren en behagelig oplevelse.

Late Verlane eller Viktor Persson er en svensk singer-songwriter, der i øjeblikket er bosiddende i Danmark. Han er udannet ved det rymiske musikkonservatorium, og så har han sin helt egen særegnede undergenre af pop. Med varme androgyne toner har Late Verlane indtil videre udgivet to singler med “Speedfight” værende den tredje.

“Speedfight” handler om at være ung og føle sig udødelig. Kunstneren siger selv om sangen:

“Teksten er en slags hyldest til den tid, hvor jeg var 15 år, og mig og mine venner kørte rundt på vores knallerter. Det handler om min barndomsven Max, der altid kørte rundt i håb om at finde spænding, men som også endte i problemer. Max døde i en tidlig alder. Hans tunede knallert gik hurtigere end min.

Med sanger Late Verlane i forgrunden akkompagnerer det smukke lys i musikvideoen sangens vibe rigtig godt, du kan se videoen og høre sangen lige her:

Tags:
Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com