fbpx

RAES slipper ny ørehængende popballade

Foto: Simone Schødts-Sørensen

Den unge pophit-mager RAES er ude med endnu et følsomt flødepop-nummer med genkendelig tematik.

Den unge pop-artist RAES er nu ude med sin andensingle “Fool” opfølgeren til debutsinglen “Sorry Gotta Go”, som udkom tidligere i år. Den unge sanger og sangskriver forbliver i det ungdommelige tekstunivers om kærlighed med sin ærlige umiddelbarhed.

“Fool” er skrevet og produceret i samarbejde med hans’ faste producer og manager, Christian, ud fra en følelsen de begge kender, men også noget vi fleste kan relatere til, nemlig: man vil have, hvad man ikke kan få, som efterhånden også må siges at være en klassisk parafrase. Selv fortæller RAES om nummeret:

Man kan næsten ikke undgå at smile når man hører nummeret, da vi jo alle har været der. Vi dummer os, vi kan bare ikke læse hinandens tanker og vi kan godt lide at spille lidt ’hard to get’ engang imellem. Det er som om det stimulerer et eller andet instinkt i os – vi vil have hvad vi ikke kan få.

Tag et lyt til det nye fængende popnummer herunder:

Tags:
Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com