fbpx

Reeperbahn-aktuelle Jettes leverer gedigen grungerock på ny single

Foto: Stefanie Schmid Rincon

Både i aften og på fredag kan man opleve duoen til dette års Reeperbahn festival. Opvarm med singlen “Justine”.

Duoen Jettes er et vennepar som mødtes i Berlin, og sød musik opstod med det samme. Sammen leverer de den perfekte garage-rock, tilsat bittersød teenage-tankemylder. Netop i dag, hvor de har første optræden på Reeperbahn Festival, har de udgivet singlen “Justine” og vi er fan. På singlen rammer de lyden af aggressiv grungerock, med fede guitarriffs, og forsangerens tørre vokal, der er helt perfekt. Selvom nummeret kan virke en smule anonymt, leverer de stadig en spandfuld attitude, og man får med det samme lyst til at høre mere – ret imponerende. Jettes er et band, man helt sikkert burde holde øje med, og tager man en tur til Berlin, kan man sætte Jettes musik i ørerne, og drømme sig væk i storbyens pulserende liv.

I morgen drager Bands Of Tomorrow til Reeperbahn Festival i Hamborg, og du kan læse om vores guide til musikprogrammet, hvor vi blandt andre glæder os til at opleve Jette!

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com