fbpx

Reeperbahn-aktuelle People Club udsender bombastisk single til din lillefredag

Foto: Francesca Davison

Berliner-gruppen People Club slipper ny intens og tung single i et mere rocket univers end tidligere.

De berlinerbaserede People Club er ude med ny single “Lay Down Your Weapons”, der introducerer en ny og spændende lyd til deres repertoire. Gruppen, der førhen har været kendt for deres mere indie-soulede lyd, vender nu tilbage med en rigtig banger med stærke synthflader og markante guitarer.

Sidste år udgav de deres EP Kill Scot, og nu er det endelige tilbage med mere musik. Kvinteten deler visionen om at musikken skal have klare og stærke budskaber. Der er inspireret og bygget på soulartister fra Amerika som Marvin Gaye og Gil Scott-Heron. “Lay Down Your Weapons” er også klar i sit budskab, som allerede tydeliggøres i sangens titel. Nummeret er oprindeligt skrevet tilbage i 2017 om politiets brutalitet og militarisering, som afroamerikanere kæmper med, og som må siges at være lige så aktuel i dag. “Lay Down Your Weapons” rammer lige ind i den betændte konflikt, og de problemer der desværre stadig kæmpes med.

Den spændende kvintet spiller på Reeperbahn festivalen på lørdag, som vi her på redaktionen dækker intenst henover weekenden.

Lyt til den nye single herunder.

Klaus Nørby Bondegaard
klausbondegaard@bandsoftomorrow.com