fbpx

Slørede Linier løfter sløret for ny blød pop single

Foto: PR

Break-ups og ungdom er på dagsordenen på Slørerede Liniers nye udgivelse, Hvis det er noget du kan relatere til, er ‘Tilbage Igen’ nummeret for dig.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Slørede linier er klar med næstsidste single “Tilbage Igen” fra hans kommende debut album Fugletræk der udkommer den 22. oktober. Asbjørn Rud Mathorne aka Slørede linier, lover os et album der snakker til den rodløse sabbat år holder, der ikke ved hvad de skal med deres liv, ikke mindst deres forhold.

“Tilbage Igen” er en post break-up sang, der i starten giver udtryk for en person, der er kommet videre, og har det fint med det hele, men som sangen skrider frem, bliver det mere tydeligt at tingene måske ikke står lige så godt til, som man går, og bilder sig ind. Det er en drømmende pop-single, med finurlige underliggende guitar toner. Teksten er i dette tilfælde det mere kantede element, der udtrykker frustrationerne og de negative følelser om et forhold. Beatet der ligger under er lidt atypisk og hjælper, sammen med de underligende diskante toner, til at få nummeret til at skille sig ud.

Nu er der jo et stykke tid til Slørede Liniers debut album, så hvis du ikke kan vente til den 22. oktober, kan du lytte til “Tilbage Igen” lige her på:

[/ihc-hide-content]

Laura Nielsen
lauranielsen@bandsoftomorrow.com