fbpx

Smukfest åbner op for efterårskoncerter

Foto: Agata Rybacka

For første gang åbner Skanderborg op for en masse koncerter henover efteråret og vinteren spækket med spændende danske artister.

Fordelt på tre forskellige venues, bringer Skanderborg musikalsk glæde efter halvandet års pause grundet corona. Og som de selv udtaler, er det alt for lang tid. Derfor har de udplukket nogle af de mest ønskede navne, fra denne sommers festival, og givet dem en ny chance for at få folket ud og nyde kulturlivet og få musikglæden igen. De respektive koncerter kommer selvfølgelig til at leve op til de gældende restriktioner, og de vil være i kontakt med myndighederne, så koncerterne bliver den bedst mulige oplevelse for alle parter. Nogle af de navne man kan glæde sig til er blandt andre; Kops, Hjalmer, Jung, og TV-2. Et superfedt initiativ så musikerne kan holde sig varme, og publikum kan få deres koncertfix i allerbedste coronastil.

Denne fantastiske nyhed er endnu et lyspunkt i coronatiden, og den første af Smukfests koncerter løber af stablen den 30. oktober 2020 på Skanderborg Fælleden med den fremadstormende gruppe Jung.

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com