fbpx

Smukfest annoncerer deres første tre navne til festivalen 2021

Foto: Agata Rybacka

Skanderborgs stolthed, Smukfest, har i dag været ude med de første tre navne til line-uppet af næste års festival.

Med en festivalløs sommer, giver det et sug i maven og en længsel efter fællessang på Bøgescenen, når Smukfest i dag har annonceret festivallens første navne. I ægte Smukfest stil, er der nu allerede noget for enhver smag. De tre navne vi kan gå og glæde os til er; Kygo, Lionel Richie, og intet mindre end Gorillaz.

Gorillaz er det verdensberømte virtuelle band, der betsår af animoationsfigure som gruppens 2D alter-egoer. En af stemmerne bag musikken, er Damon Albarn som skriver og producerer. Det er noget af et catch af Smukfest, at have fået fingrene i en gruppe som Gorillaz, og der er ingen tvivl om at de kommer med et spektakulært show.

Udover kan man se frem til den berømte DJ fra Norge, nemlig Kygo. Han har lavet utallige internationale hits såsom “Firestone” og “Stole the Show”, og der bliver lagt op til én stor fest, når han indtager scenen.

En gammel klassiker skal vi selvfølgelig heller ikke snydes for, for Smukfest har også genannonceret Lionel Richie der sørger for fællessang mellem gamle som unge, når han har sin første danske festivalkoncert!

Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com