fbpx

Three Souls har styr på det musikalske sammenspil

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Den norske gruppe Three Souls var i fredags ude med en spritny single, som er med på deres kommende album. Og her er der helt sikkert noget til de mere jazzede musiknørder.

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”4″ ihc_mb_template=”1″ ]

Three Souls udgøres ikke af tre, som navnet ellers antyder – men derimod af hele syv talentfulde sjæle. De blev sat samme i forbindelse med et one-time gig i Oslo, og efter det forblev de sammen og dannede den ultra-funkede gruppe: Three Souls. De har alle forskellige baggrunde indenfor musikken, og sammen laver de catchy funkmusik. Seneste udspil fra bandet er sangen “Less Work Theory”, som heller ikke er nogen undtagelse for den funkede og glade energi, de tilsammen skaber. Musikken trækker tråde til bands som Snarky Puppy med mange elementer og variation i instrumentering samt komposition. Er man til jazz og funk, skal man helt sikkert tjekke dem ud.

 

Lyt til singlen lige her:

[/ihc-hide-content]

Tags:
Liva Duus Thorlacius
Livaduus@bandsoftomorrow.com